aboutus
lopende band

De milieubescherming van Shanghai ZhongRui is materiaalco., Ltd een volledige reeks van de leverancier van mijnbouwoplossingen.

 

Volledige reeks van het verpletteren van en het zeven van materiaal
om marktverandering te passen en aan de behoeften van klanten te voldoen, introduceerde ons bedrijf en absorbeerde buitenlandse geavanceerde technologie om kaakmaalmachine, tegeneffectmaalmachine, maalmachine van de hoog rendement de hydraulische kegel, het verticale zand van het schachteffect makend machine, hoog rendement 2 in-1 maalmachine, ultrafine energie - besparingsmaalmachine, de maalmachine van de enig-segmenthamer en andere geavanceerd materiaal en gepatenteerde producten (met veelvoudige octrooien) te ontwikkelen.


Het systeem van de het wateromloop van de modderbehandeling
Het systeem van de het wateromloop van de modderbehandeling behandelt het probleem van modderlossing en recycling van watermiddelen in het water-wassend zandproces van ertsdistrict. De pers van de modderfilter heeft de voordelen van sterk aanpassingsvermogen en uitstekende productkwaliteit dat het wijd op het gebied van de chemische industrie, de lichte industrie, aardolie, farmacie, voedsel, middelontwikkeling, metallurgische steenkool, de nationale defensieindustrie, en milieubescherming, enz. wordt gebruikt. Het komt in redelijk ontwerp, mooie vorm voor, duurzaam en veelzijdig. Er zijn vele verscheidenheden en de specificaties van de filterpers die wij kunnen nu produceren, producten met andere structuren en verrichtingsmethodes omvatten, de verwante hulpfaciliteiten zijn ook beschikbaar in ons bedrijf.

OEM / ODM

Shanghai ZhongRui heeft een efficiënt technisch ontwikkelingsteam en een volledige waaier van ervaring in ontwerp, ontwikkeling, steekproefproductie, lopende bandproductie, projectleiding, en kwaliteitscontrolenormen geaccumuleerd en beheerst. Het voorzien van klanten van diverse ontwerp en productievereisten.

 

R & D

Ons Bedrijf is een beroepsuitrusting verwerkende onderneming die R&D-ontwerp, productie en productie, productverkoop, en de naverkoopdienst integreren. Het wordt gezien als een high-tech onderneming door de overheid van Shanghai. Wij hebben een professioneel en ervaren R&D-team, een uitstekend verwerkingsmateriaal, en deskundige exploitanten.

 

Shanghai ZhongRui environmental protection equipment Co., Ltd. fabriek productielijn 0

Contactgegevens