aboutus

Shanghai ZhongRui environmental protection equipment Co., Ltd.

Shanghai ZhongRui environmental protection equipment Co., Ltd.
1
Shanghai ZhongRui environmental protection equipment Co., Ltd.
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Wereldwijd
Merken: Zr
Aantal werknemers: 40~50
Jaarlijkse omzet: 5,000,000-10,000,000
Opgericht Jaar: 2008
Export pct: 40% - 50%
Ongeveer ons
Inleiding

De milieubescherming van Shanghai ZhongRui is materiaalco., Ltd een nieuwe energieonderneming gespecialiseerd in R&D, ontwerp, vervaardiging, verkoop, en de dienst, dat onvolledige reeks van materiaal in dienst namen om te verpletteren en te zeven in mijnen, het water van de modderbehandeling recyclingssysteem, en andere milieubescherming en energy-saving producten.

 

De zelf-ontwikkelde producten hebben de belangrijke positie in China, eigenschappen in hoog rendement, lage koolstof, milieubescherming, en geen verontreiniging bereikt; zoals de enige maalmachine van de cilinder hydraulische kegel, ultrafine energie - besparingsmaalmachine, hydraulische plaat-kader filterpers, de filter van de riemdruk, enz.

 

De producten streven altijd „hoog rendement, energy-saving na, zijn de milieubescherming“ en het ontwerpconcept geavanceerd. Marketing principe: doe ons beste de aandachtige dienst geven. Verstrek rendabele producten en gerichte oplossingen volgens de daadwerkelijke kenmerken van de gebruiker.

 

Ons bedrijf hangt altijd de bedrijfsstrategie om „ondernemingskosten aan te besparen, die cirkeleconomie ontwikkelen en delend het lage koolstofleven“, bevorder de binnenlandse en buitenlandse markten, en op maat gemaakte verschillende types van energy-saving en milieubescherming producten voor de ondernemingen in behoefte. Wij zijn een gelovige partner voor de ontwikkeling van het energiebehoud.

 

China Shanghai ZhongRui environmental protection equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

China Shanghai ZhongRui environmental protection equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 1

China Shanghai ZhongRui environmental protection equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 2

China Shanghai ZhongRui environmental protection equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 3

 

Geschiedenis

Opgericht in 2008, is het bedrijf gespecialiseerd in het uitvoeren van allerlei mijnen en het steunen van materiaal meer dan 10 jaar, met klanten in meer dan 50 landen rond de wereld.

 

Wij nemen „krachtig energieexploratie, milieubescherming, duurzame ontwikkeling“ als idee en de „geavanceerde technologie, beveiligde techniek, de bevredigende dienst“ aangezien het principe, voortdurend aan onderzoek vernieuwt, ontwikkelt en een industriële toepassing voor hoog rendement en energie - besparing bevordert.

 

Aan „geavanceerde technologie, verzekerde de rust dat het project, de bevredigende dienst“ hiervoor, „ons beste, de bedoelingendiensten“, volgens de daadwerkelijke kenmerken van gebruikers, rendabele producten en gerichte oplossingen doet verstrekken.

Dienst

Pre-sale:
1, volgens klantenbehoeften en klanten en de problemen door de evaluatie en de analyse van technische en perfecte oplossingen onder ogen die worden gezien die;
2, materiaaltype selectie;
3, en de technologie van het klantenmateriaal het dokken;
4, ontvingen uw het verwarmen, verwarmend problemen;
5, staan klanten toe om onze producten en functies te begrijpen;
6, volgens de speciale behoeften van klanten, ontwerpen speciale producten.

 

Verkoop in:
1, na het ondertekenen van de ordeovereenkomst, zullen wij onmiddellijk om voor de levering beginnen voorbereidingen te treffen;
2, communiceren met de gebruiker, de het systeemoptimalisering van de materiaalinstallatie, het plaatsen, de replicatiefaciliteiten, enz., doen een goed werk voor installatie.

 

Naverkoop:
1, verantwoordelijk voor het vrije opdragen ter plaatse;
2, het leven zijn de oorzaak van onderhoud en reparatie (de garantie-vrije garantieperiode, en verleent life-long dienst). U hebt slechts een telefoon, een fax, een exemplaar van nodig e-mail, zal ons technisch personeel de snelste snelheid voor u zijn om zich klasse ongerust te maken.
3, specifiek voor het werkende personeel die van de gebruiker, verstrekken beroepsopleidingsmaterialen, vrije opleiding, vrij overleg opleiden.

Ons Team

Ons Bedrijf is een beroepsuitrusting verwerkende onderneming die R&D-ontwerp, productie en productie, productverkoop, en de naverkoopdienst integreren. Het wordt gezien als een high-tech onderneming door de overheid van Shanghai. Wij hebben een professioneel en ervaren R&D-team, een uitstekend verwerkingsmateriaal, en deskundige exploitanten.

 

China Shanghai ZhongRui environmental protection equipment Co., Ltd. Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens