Thuis Nieuws

Nigeria is een hotspot in mijnbouwinvestering geworden

Certificaat
Van goede kwaliteit de maalmachine van de effectrots voor verkoop
Van goede kwaliteit de maalmachine van de effectrots voor verkoop
Klantenoverzichten
Zeer gelukkig om met ERUN te werken, zijn wij geïmponeerd voor hun professionele baan, dank voor samenwerking!

—— Paul Lloyd

Wij kochten een kaakmaalmachine voor onze gouden erts productie, volkomen werkt het.

—— Randall Chaves

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws

Nigeria is een hotspot in mijnbouwinvestering geworden

Nigeria is een hotspot in mijnbouwinvestering geworden

Op de Internationale de Mijnbouwconferentie van China in 2017, werd Nigeria van Afrika een hotspot in globale mijnbouwinvestering. In het forum van de de mijnbouwinvestering van Nigeria dat in 23 wordt gehouden September, is de de afdelingsdirecteur van landmiddelen van internationale samenwerking in wetenschap en Technologiesecretaresse Jiang bovengenoemde Jianjun, bereid aan Chinees mechanisme voor uitwisselingen en samenwerking met Nigeria perfecte Tongren, om een globale mijnbouwgemeenschap van lot te creëren. Om het tweezijdige strategische partnerschap volledig uit te voeren, heeft de verdiepings pragmatische samenwerking in de mijnbouwsector, gemeenschappelijke ontwikkeling tot doel en bereikt win-win samenwerking.
De mijnbouw van Nigeria en van de staalontwikkeling de inleiding van ministerabouakal Bawa Bwari, Nigeria is een investering op lange termijn de laatste jaren in mijnbouw ontwikkelde landen, aan mijnbouw en landbouw geweest aangezien de belangrijke pijlerindustrie, een aantal preferentieel beleid, en geleidelijk aan van aardgas, olie en andere pijler van economische transformatie aan de mijnbouw introduceerde. Sinds 2011, heeft Nigeria de wetgeving inzake de mijnbouw ingevoerd en de staalindustrieën, terwijl het Ministerie van Nigeria van mijnen en staalontwikkeling een sector is concentreerden zich bij de verdere ontwikkeling van mijnbouwprojecten.
Men begrijpt dat in de huidige Internationale de Mijnbouwconferentie van China, het Ministerie van China van land en middelen en het Ministerie van mijnen en ijzer en Staalontwikkeling ministeriële besprekingen, ondertekenden een mededeling van samenwerking tussen de twee landen hielden om Nigeria te versterken. Jiang Jianjun zei dat de twee partijen uitwisselingen op hoog niveau van impuls zouden moeten handhaven, actief de samenwerkingsovereenkomst ten uitvoer leggen, en constant de resultaten van samenwerking, de tenuitvoerlegging van de projecten van de cryptsamenwerking verrijken, blijft capaciteitsopbouw, op basis van geologisch onderzoek, regionale geochemische afbeeldingsresultaten van teledetectiemethodes, exploratie en innovatie versterken om samenwerkingsprojecten uit te voeren, gunstige technische ondersteuning die voor opvolgende verstrekken ontwikkeling ontgint.
Zei de International (Hongkong) Naamloze vennootschap van DE Rong voorzitter Qiao Zhihui dat de huidige situatie van het voordeel van het de hoopbeleid van Nigeria, beleidsrichtlijn, wet aan China, met het Chinese kapitaal kan duidelijk tonen om een nieuw verband tussen samenwerking en win-win basis te bouwen, verdiepend in minerale exploratie, ontwikkeling, verwerking, handel en investering, de mijnbouwondernemingen, multikettings verticale ontwikkeling bevorderen.
Bovendien werd de lanceringsceremonie van de investeringsalliantie gelanceerd bij de top, die door Tak Rong Internationaal (Hongkong) in werking wordt gesteld Co., Ltd en de blauwe mijnbouwcirkel. Voorzitter Zhang Yan zei de blauwe de mijnbouwcirkel van Qing, zal de alliantie diverse middelen, integreren om kwaliteitsinformatie, projectinspectie, het dokken, ontwikkeling, begeleiding te verstrekken en de samenwerking tussen overheid en ondernemingen om aan de ontwikkeling van de de mineralendiensten van Nigeria deel te nemen, zal een platform van communicatie tussen de overheid en de ondernemingen, de de versieplatform van de projectinformatie, juridische en het rekenschap geven daarmee verband houdende diensten het platform en financieel hoofdsamenwerkingsplatform worden.

Bartijd : 2017-10-10 15:54:32 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
Wuhan Erun technology co.,ltd

Contactpersoon: Mr. Rocky Yao

Tel.: 86-27-84793136

Fax: 86-27-84793136

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)