Thuis

Wuhan Erun technology co.,ltd

Bedrijfprofiel

Ongeveer ERUN - Machinary & Materiaal


De TECHNOLOGIEco. van WUHAN ERUN, Ltd, werkte met LKING STEEL LIMITED de Chinese vervaardiging van de Draadkabel samen & wint de oplossing, snel de reputatie als zijn unieke technology&products.

Onze Draadkabel, Slinger van de Draadkabel, Assemblage van de Draadkabel, harsware en liftting materialen die zijn de hoogste norm monteren.

 

De TECHNOLOGIEco. van WUHAN ERUN, Ltd probeert zijn beste om een verantwoordelijk lid van te zijn

mijnbouw machinary&new materialsproducts door producten en ideeën te geven die zullen bijdragen tot de verwezenlijking van

het beter leven voor iedereen, overal waar.

 

Products&solutions

 

ERUN-products&service: Staalkabel, de Slinger van de Draadkabel, de Assemblage R&D van de Draadkabel, oplossingen en enz.

Sinds zijn het oprichten in 1991, „ERUN is“ gevestigd en verbeterd opslag/tentoonstelling/catalogus/online platform/Verkoopingenieur/Adviseur ALLEN IN ÉÉN Marketing de dienstsysteem

„ERUN zal“ altijd eerst de belangen van klanten, volledig de behoeften van klanten begrijpen, om klanten van de algemene oplossing te voorzien zijn. Creeer waarde voor klanten, is onze grootste beloning, zullen wij deze overtuiging volgen, altijd het werk hard voor de grotere waarde van klanten, voorbij de verwachtingen van klanten blijven achtervolgen.

 

 

Waarom „ERUN“?

 

- De integratie van middelen, Fabrieksprijs, drukt kosten

 

- Algemene efficiënte delocaliseringsoplossingen,

 

- Dr. Technologieteam, verzekerde Rust

 

- Professioneel verkoopteam, de bedoelingendienst

 

- Basis op Wuhan, Logistiekfaciliteiten, die de aarde behandelen

 

- Vele vertrouwde op partners, waardig van uw keus

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

ERUN werd gevestigd in 2004.Our-bedrijf wordt gevestigd in Wuhan, China, ongeveer 60.000 vierkante meters. En ERUN werkt met Wuhan-Technologie van Universiteit samen om de eer op de mijnbouw en het nieuwe materiële gebied te krijgen.

 

2017-11-10 ERUN werkt met LKING STEEL LIMITED samen die een beroemde Kabel van de merkdraad in China.ERUN is en LKING STEEL LIMITED begon om Draadkabel in Wuhan te produceren.

 

2012-01-05. Drie reeksen machines van de Kaakmaalmachine werden uitgevoerd naar Roemenië.

 

2012-07-09. De eerste reeks van mobiele verpletterende installatie werd uitgevoerd naar Maleisië.

 

2012-09-16. Wij ondertekenden het contract van intermitterende die de balmolen van ERM2150 in de chemische industrie wordt gebruikt, die de nieuwe economische groei voor ons bedrijf werd.

 

2013-04-03. Wij ondertekenden het contract van zaagseldroger met de klanten van Thailand.

 

2014-04-15. De malende Molenmachine werd uitgevoerd naar Zuid-Korea, die een significante doorbraak in het ontwerpen van en de productie van Malende Molenmachine maken.

 

2014- 5-06. De minerale verwerkingsmachine voor brood werd uitgevoerd naar Chili, de eerste keer ons bedrijf bij mijnbouw betrokken werd.

 

2014-6-18. Kom Watersmering het dragen beginnen aan trillende mijnbouwmachine te werken, wordt het eerste ÉÉN van het woord dat het systeem van de waterzelfsmering in mijnbouw gebruikt.

 

2014- 8 - 18 Onze eigenschapproducten, ceramische slagbars zijn gebeëindigd de test, komt het afwerkingstarief van productie aan 100%.The-levensduur is 2-3 keer vergelijkt bij de bars van de tranditionalslag.

 

2015-01-10. Wij ondertekenden het contract met Keniaanse klant.

 

2016-06-10. De kaakmaalmachine, de rolmaalmachine en de riemtransportband in gouden ertsproductielijn wordt gebruikt werden uitgevoerd naar Tanzania dat.

 

Meer algemene samenwerking is aan de gang zijnde.

 

Tot nu toe, hebben wij verkoop en de dienstbureaus, en verdelers in meer dan 20 meer en meer efficiënte landen,

de dienst zal aan lokale klanten worden geleverd.

Wuhan Erun technology co.,ltd Wuhan Erun technology co.,ltd Wuhan Erun technology co.,ltd Wuhan Erun technology co.,ltd Wuhan Erun technology co.,ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : ERUN

Aantal werknemers : 120~150

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-8,000,000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 70% - 80%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit de maalmachine van de effectrots voor verkoop Van goede kwaliteit de maalmachine van de effectrots voor verkoop